PLUVIO 2
OTT Pluvio2

De PLUVIO2 is een neerslagmeter gebaseerd op het weegprincipe. Hij meet zowel de hoeveelheid als de intensiteit van neerslag in alle vormen (regen, hagel, sneeuw, ...)

Door rekening te houden met externe factoren zoals temperatuur en wind wordt een ongeëvenaarde nauwkeurigheid behaald van 0.1mm.

RLS
OTT RLS sensor

De RLS is een low power radar sensor voor de contactloze meting van waterpeilen van oppervlaktewateren. Door zijn laag verbruik is de RLS uitermate geschikt voor toepassing waar geen 220V voeding aanwezig is.

De RLS kan geleverd worden met 4 ... 20 mA of SDI-12 of RS-485 interface.

PLS
OTT PLS sensor

De PLS is een luchtdruk én temperatuur gecompenseerde druksonde met meerdere bereiken: 0 ... 4m; 0 ... 10m, 0 ... 20m, 0 ... 40m.

De PLS kan geleverd worden met 4 ... 20 mA, SDI-12 of RS-485 interface.

ADC
OTT ADC

ADC staat voor “Acoustic Digital Current” meter en werd ontwikkeld voor snelheidsmeting in natuurlijke waterlopen en open kanalen. Het toestel is voorzien van een ingebouwde druksonde die de diepte van het toestel aangeeft.

De data worden afgebeeld op een ergonomisch ontworpen display unit

C2
OTT C2 sensor

De C2 is een is een mini stroomsnelheidsmeter voor lage waterstanden (> 4 cm) bereiken tussen 0.025 m/s en 2 m/s, afhankelijk van het type propeller.

Ideaal voor metingen in labo’s, riviermodellen, smalle kanalen, afvoeren, ...

C31
OTT C31

De C31 is een universele stroomsnelheidsmeter voor bereiken tussen 0.025 m/s en 10 m/s.

Ideaal voor metingen in waterlopen en uitstroomconstructies (Venturi, ...)

SE200
OTT SE200

De SE200 is een vlotter gebaseerde interface voor metingen in kokers en schachten.

De gemeten waarden zijn analoog (4 ... 20 mA) of digitaal (SDI-12) beschikbaar.

netDL
OTT netDL

De robuuste netDL500 en netDL1000 dataloggers zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik in hydrologische en meteorologische meetpunten.

Zij zijn extreem low-power en bieden een grote diversiteit aan communicatiemogelijkheden via internet en mobiele netwerken.

Qliner2
OTT Qliner2

De Qliner2 is een mobiele debietmeter voor rivieren en kanalen. Het systeem bestaat uit een robuuste en betrouwbare Doppler snelheidsmeter, een catamaran waarop de snelheidsmeter bevestigd is, een BlueTooth transmitter en een spatdichte pocket PC.

De Qliner2 is heel eenvoudig qua gebruik. Het volstaat hem te positioneren op de gewenste verticalen en de data te beheren met de handheld.

Sonicflow
OTT Sonicflow

De Sonicflow is een continue snelheidsmeter op basis van het ultrasoon meetprincipe. Hij is speciaal ontworpen voor het continu meten van stroomsnelheid in open kanalen.

De Sonicflow is ook bruikbaar bij lage waterstanden aangezien er slechts een minimale onderdompeling van de sensor nodig is.

SLD
OTT SLD

De SLD is een continue snelheidsmeter op basis van het akoestisch Doppler principe die uitermate geschikt is voor waterlopen met veel zwevende stoffen.

Optioneel kan de SLD voorzien worden van een verticale ultrasone transducer om de waterhoogte boven de SLD te bepalen.

MF-Pro
OTT MF-Pro

De MF-Pro is een mobiele debietmeter gebaseerd op het principe van magnetische inductie. De sonde wordt verplaatst in de meetsectie m.b.v. de staander waarop ook de handheld bevestigd is en dit volgens de aanwijzingen die verschijnen op het scherm. De gemeten snelheden verschijnen op het scherm en worden automatisch opgeslagen. Eens de metingen voltooid zijn berekent de software ter plaatse onmiddellijk het debiet.

EcoLog 800
OTT ECOLOG 800

De EcoLog 800 is een compact systeem voor het meten van de waterstand, de temperatuur en de conductiviteit. Naast de nodige sondes bevat de EcoLog800 tevens een datalogger en een GSM/GPRS modem.

Hydras 3 LT pocket
OTT Hydras 3 LT pocket

Hydras 3 Pocket LT biedt alle functionaliteiten van Hydra 3 LT op een "Windows Mobile" Pocket PC. In combinatie met de uitstekende multiparameter sensortechnologie van Hydro Labs is dit de ideale keuze voor water kwaliteitsmetingen.