FLO-DAR
Hach FLO-DAR

De FLO-DAR combineert een snelheidsmeting door een radar op basis van het Doppler principe met een ultrasone hoogtemeting. Het betreft hierdoor een contactloze meting die in extreme omstandigheden kan ingezet worden en weinig onderhoud vergt.

De FLO-DAR wordt aangesloten op de FL900 datalogger.

FL900
Hach FL900

De FL900 is een IP68 datalogger waarop één van volgende sondes kan aangesloten worden: FLO-DAR, FLO-TOTE, AV9000. Het toestel detecteert zelf welke sonde aangesloten is. Het gebruiksgemak van dit toestel reduceert de installatietijd en verhoogt de veiligheid van de werknemers.

FLO-TOTE
HACH FLO-TOTE

De FLO-TOTE is een elektromagnetische debietmeter die gebruikt wordt om de snelheid en de diepte te meten in een transversale sectie. Aangesloten op een FL900 datalogger vormt hij de ideale debietmeting.

Aangezien de elektroden resistent zijn aan vetten blijven de metingen zelfs in moeilijke omstandigheden zeer betrouwbaar.

AV9000
HACH FLV900AV

De AV9000 is een analyse module die de nauwkeurigheid van de metingen nog verhoogt. Dit gebeurt door temperatuurscompensatie enerzijds en gebruik van specifieke software anderzijds ( Mirror Image Processing & Target Set Processing ). De AV9000 wordt gemonteerd op de FL900